Γελάει ο κόσμος: Πρώην υπάλληλος του ΠΑΟΚ, «έστησε» τον… ΠΑΟΚ, αντί για τον Σιαμπάνη!

Σύμφωνα με τη «Δίκη στο Οpen», ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε στο Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, ότι σχετικά με την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη Μάριου Σιαμπάνη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε καμία σχέση!

Ότι ένας πρώην υπάλληλος του ΠΑΟΚ προσπάθησε με 100.000 ευρώ να δωροδοκήσει το νεαρό τερματοφύλακα. Χωρίς, προφανώς την έγκριση της ΠΑΕ.

Ο Καρυπίδης διέψευσε ότι τα είπε αυτά, που αναφέρει το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής του Κυριάκου Θωμαϊδη. Ότι μόλις του τηλεφώνησε ο Σιαμπάνης και τον ενημέρωσε για την απόπειρα δωροδοκίας, αυτός επικοινώνησε αμέσως με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον ενημέρωσε, σχετικά, ενώ έσπευσε να του δηλώσει (του Μάκη), ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ε΄χει καμία σχ΄έση.

Εδώ, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηςε τηλεοπτικής εκπομπής, εύκολα αντιλαμβάνεται κι ο κάθε αδαής, εδώ εγείρονται διάφορα ζητήματα:

Ένας πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, (Ν.Π.) προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Μάριο Σιαμπάνη, αλλά η ΠΑΕ δεν έχει καμία απολύτως σχέση, άρα ούτε και ευθύνη.

Άρα το έκανε από… μόνος του ο Ν.Π. χωρίς να γνωρίζει κάτι σχετικό η ΠΑΕ. Το έκανε προφανώς επειδή είναι φανατικός οπαδός και ήθελε να προσφέρει «υπηρεσίες» στην αγαπημένη του ομάδα.

Και προφανώς για να του προσφέρει 100.000 ευρώ, πάει να πει ότι έχει μια σχετική οικονομική άνεση. Καλό θα ήταν να ελεγχθεί η φορολογική του δήλωση.

Ο Ν.Π., που είχε σοβαρό πόστο στον ΠΑΟΚ, δεν σκέφτηκε ότι ενδεχομένως να εξέθετε τον ΠΑΟΚ αν το γεγονός είχε πάρει δημοσιότητα;

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ο Ιβάν Σαββίδης) θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ν.Π.; Θα ο κάνει; Με ποιο δικαίωμα ο Ν.Π. διασύρει το όνομα ενός ιστορικούς συλλόγου;

Δηλαδή, για να καταλάβουμε: Ένας πρώην υπάλληλος του ΠΑΟΚ, προσπάθησε να «στήσει» την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφέροντας χρήματα στον Σιαμπάνη, για να έχει μειωμένη απόφαση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα