Γελάνε και τα σκυλιά με την ξεφτίλα του Αντώναρου

Ρεζίλι των σκυλιών έγινε για μία ακόμη φορά ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος αποκάλυψε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λείπει πάλι σε διακοπές με προφανή στόχο να αποδείξει ότι ο πρωθυπουργός είναι τουρίστας.

Για κακή του τύχη το αποκλειστικό αποδείχθηκε μούφα, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ίδια ώρα ήταν στο Μαξίμου υποδεχόμενος το νέο επικεφαλής των Επιμελητηρίων Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Ο Αντώναρος, λοιπόν,  έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Πάντως πριν μια ώρα που πέρασα έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη στον Λυκαβηττό ερημιά από αστυνομικούς. Τέσσερις πέντε όλοι κι όλοι. Αντί για τους 50 με 60 που έχει ακροβολισμένους συνήθως. Απόδειξη ότι λείπει. Που είναι αλήθεια; Το μόνο σίγουρο είναι — αν και κανείς δεν ξέρει ποτέ με τον εν λόγω — ότι θα εμφανιστεί αύριο στη Βουλή».

Την ίδια ώρα που έγραφε ο Αντώναρος τις παραπάνω ανοησίες, το πρωθυπουργικό γραφείο έδινε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Προεδρεύων του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα