Γελάνε και τα τσιμέντα: Η Νότιγχαμ πλησίασε τον Λουτσέσκου, αλλά ο Μαρινάκης δεν ήξερε τίποτα!

Το θέμα δεν είναι να πεις ένα ψέμα. Όλοι λένε και γράφουνε ψέματα. Το θέμα είναι να μπορείς να το υποστηρίξεις. Όπως στην περίπτωση του Λουτσέσκου και του Μαρινάκη. Βεβαίως, του Μαρινάκη. Του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες, ότι τον πλησίασαν άνθρωποι της Νότιγχαμ τον Λουτσέσκου. Μάλιστα. Και σε ποιον ανήκει η Νότιγχαμ; Στον Μαρινάκη. Άρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πλησίασε τον Λουτσέσκου. Μπορεί να έβαλε τον Κομινάκη το Σωκράτη, μπορεί κάποιον άλλον.

Πρώτον: Άπαξ κι έκανε πρόταση η Νότιγχαμ στον Λουτσέσκου, θα πήγαινε πετώντας. Με ιδιωτικό αεροπλάνο. Θ’ άφηνε την Αγγλία ο Ρουμάνος για να πάει στον Σαββίδη; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ποιος είναι η Λουτσέσκου, ρε, που θα του έκανε πρόταση αγγλική ομάδα; Επειδή δούλεψε στην Αλ Χιλάλ πως τη λένε;

Δεύτερον: γιατί στο «ρεπορτάζ» του Σαββιδοτεχνείου δεν αναφέρεται το όνομα Μαρινάκης; Γιατί τέτοιο ρεπορτάζ δεν υπάρχει. Είναι κοιλιακό ρεπορτάζ, από τα γνωστά του Σαββιδοτεχνείου.

Και μιας και το’ φερε η κουβέντα, δίνω και εγώ μία αποκλειστική πληροφορία. Τον Λουτσέσκου τον ζήτησε ο Μελισσανίδης, όχι για την ΑΕΚ, αλλά για τον Ιωνικό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα