ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: “Για τον κ. Τσίπρα δεν έχει πια πλοίο, δεν έχει οδό”

Ολομέτωπη ήταν η επίθεση της Φώφης Γεννηματά προς τον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός από το Καστελόριζο. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τον κατηγορεί για τυχοδιωκτική στάση, ότι εσκεμμένα κρύβει τις ευθύνες Καραμανλή, όπως και για τη νέα πολιτική απάτη για δήθεν καθαρή έξοδο από το μνημόνιο.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Γεννηματά είναι η ακόλουθη:

“O κ. Τσίπρας θα έπρεπε σήμερα από το Καστελόριζο να απολογηθεί στον  Ελληνικό λαό.

  • Για την τυχοδιωκτική του στάση την ώρα που η χώρα χρειαζόταν υπευθυνότητα και δύσκολες αποφάσεις  για να αποφύγει τη χρεωκοπία. Γιατί κρύβει τις ευθύνες της κυβέρνησης της Ν.Δ. 2004-2009.
  • Για τα 3 χρόνια που χάσαμε, το 3οαχρείαστο και επώδυνο Μνημόνιο  και τα 200 δις που κόστισε στους πολίτες η πολιτική του.
  • Για τις νέες πολιτικές απάτες περί δήθεν καθαρής εξόδου ενώ έχει αναλάβει δεσμεύσεις για νέα μέτρα λιτότητας και παράταση της επιτροπείας.

Η χώρα μπορεί και θα βγει στο ξέφωτο, μόνο που για τον κ. Τσίπρα «…δεν έχει πια πλοίο, δεν έχει οδό»!

Η κ. Γεννηματά, όμως σχολίασε και τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα σχετικά με τα εθνικά θέματα τονίζοντας: “Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα για τα Εθνικά Θέματα θα είχαν αξία, αν είχε διαμορφώσει – με ενιαία φωνή στην  Κυβέρνηση του  – μια ολοκληρωμένη Εθνική Στρατηγική, και Εθνική ομοψυχία, απέναντι στην κλιμακούμενη Τουρκική προκλητικότητα. Δυστυχώς δεν τα πράττει”.

 

Διαβάστε επίσης