Γεννηματά: H συνέχιση του ΚΙΝΑΛ αποτελεί πολιτικό μονόδρομο

«Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν ένα σχέδιο με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και χαμηλές δημόσιες επενδύσεις ενώ πρέπει να γίνει το αντίθετο». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΙ η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.
Αναφερόμενη στις δηλώσεις Λάγκαρντ η κα. Γεννηματά σημείωσε : “Έρχεται να πει αυτό που εγώ προσωπικά και το ΚΙΝΑΛ λέμε εδώ και δύο χρόνια”.

Στη ΔΕΘ την Δευτέρα

Εν τω μεταξύ η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη στις 9 Σεπτεμβρίου προκειμένου να μιλήσει στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη, θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων δέσμη προτάσεων για τους πολίτες που είναι τα μεγάλα θύματα της κρίσης και τους ανέργους. Η κα Γεννηματά θα αναφερθεί και στα έως τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης της Ν.Δ με ιδιαίτερη αναφορά στο προσφυγικό, θέμα για το οποίο το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε πράξεις και «να μην επιδίδεται σε καυγά με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ- Συνδιάσκεψη ΚΙΝΑΛ

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ έστειλε εκ νέου μήνυμα στους επικριτές της ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σταθεί μόνο του και συνεπώς , όπως είπε η συνέχιση του ΚΙΝΑΛ αποτελεί πολιτικό μονόδρομο.

Σε ότι αφορά το μείζον θέμα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, εν όψει και της λήξης της θητείας της κ.Γεννηματά, ,οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν ότι το όλο πλαίσιο του συνεδρίου και τα διαδικαστικά του θα οριστικοποιηθούν προς το τέλος του χρόνου οπότε και αναμένεται να πραγματοποιηθεί.

Το επικοινωνιακό επιτελείο της Χ.Τρικούπη σημειώνει ότι έν όψει της Συνδιάσκεψης του Κινήματος Αλλαγής στο τέλος Νοεμβρίου, θα απευθυνθούν προσκλήσεις σε όσους το τελευταίο διάστημα αποστασιοποιήθηκαν από το ΚΙΝΑΛ προκειμένου να οριοθετηθεί η παράταξη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιτροπή Χριστοδουλοπούλου

Παράλληλα έχει δραστηριοποιηθεί επιτροπή του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής την κα Ευη Χρισοτφυλοπούλου με στόχο να προχωρήσει σε απολογισμό της πορείας από το 2015 έως σήμερα περιλαμβανομένου του πρόσφατου εκλογικού αποτελέσματος, ενώ θα προσδιορίσει την μελλοντική στόχευση του κινήματος.

Διαβάστε επίσης