ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: “Ο λαϊκός κλήρος το πρώτο θύμα από την συμφωνία”

“Για μια ακόμη φορά σε ένα σημαντικό  θέμα όπως οι σχέσεις Εκκλησίας κράτους, γίνονται προεκλογικοί χειρισμοί που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι αντιμετωπίζουν. Ήδη πρώτο θύμα είναι ο λαϊκός κλήρος. Δεν είναι τυχαίο ότι και σε αυτό το θέμα Τσίπρας, Μητσοτάκης και Καμμένος πάνε μαζί”. Σε αυτό το σχόλιο προέβη η Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας την συμφωνία που ανακοινώθηκε στο Μαξίμου μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επίσης αναφέρθηκε και στην επικείμενη συζήτηση για την αναθέωρηση του Συντάγματος τονίζοντας πως το ΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δώσει λευκή επιταγή.

Αναλυτικά η δήλωση της είναι η ακόλουθη: “Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή ούτε στον κ. Μητσοτάκη ούτε σε οποιονδήποτε έχει την ψευδαίσθηση ότι θα επιβάλει τις θέσεις του για το Σύνταγμα στην επόμενη Βουλή.

Με την παρουσία και τις θέσεις μας στη Βουλή δεν θα επιτρέψουμε ούτε τα προεκλογικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα, ούτε τις μετεκλογικές υστεροβουλίες του κ. Μητσοτάκη”.

 

Διαβάστε επίσης