Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ Και ΝΔ επιχειρούν να κρύψουν το πόσο πολύ μοιάζουν

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ,ότι μέσα από ανούσιες κοκορομαχίες επιχειρούν να κρύψουν το πόσο πολύ μοιάζουν οι πολιτικές τους, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά.

Αφού εξέφρασε την άποψη ότι «δεν έχει κανένα νόημα για τους πολίτες, να αλλάξουμε τη νεοδεξιά πολιτική Τσίπρα, με τη γνωστή παλαιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη», ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, σηματοδοτώντας την προοδευτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος.

«Οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι έζησαν καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ, τώρα πρέπει και η νέα γενιά να ζήσει καλύτερα με το Κίνημα Αλλαγής», είπε η κ. Γεννηματά.

Σχολιάζοντας τα μέτρα, παρατήρησε ότι σαφώς και οι πολίτες που έχουν υποστεί την αφαίμαξη, χρειάζονται και το τελευταίο ευρώ, όμως -όπως τόνισε-δεν τρώνε κουτόχορτο.

Η κ. Γεννηματά, αναφερόμενη στα όσα διατείνεται ο πρωθυπουργός, ότι «λειτουργεί υπέρ των πολλών», επισήμανε ότι πολιτική για τους πολλούς είναι οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης που δημιουργούν πολλές και ποιοτικές θέσεις εργασίας, κάτι που η σημερινή κυβέρνηση έχει στερήσει από τον ελληνικό λαό.

Διαβάστε επίσης