Γέννησε η Ήβη Αδάμου!

Η γλυκιά Ήβη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «evros-news».

Το ζευγάρι στο πλευρό του έχει τα αγαπημένα του πρόσωπα, που ταξίδεψαν τόσο από την Κύπρο όσο και από την Αλεξανδρούπολη για να είναι δίπλα του.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης γνωρίστηκαν το 2010 με αφορμή την συνεργασία τους στο τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα» ενώ έγιναν ζευγάρι δυο χρόνια αργότερα, το 2012.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η Ήβη Αδάμου είχε πει πως όταν βγει από το μαιευτήριο θα μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη: «Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί» και συνέχισε «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται», είχε δηλώσει στο περιοδικό «Down Town».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα