Γεωργιάδης και Ρουσόπουλος μιλούν για Βατοπέδι και εσωκομματικά μαχαιρώματα (βίντεο)

Άδωνις Γεωργιάδης και Θοδωρής Ρουσόπουλος άφησαν στην ΄άκρη τις εκλογές και μίλσαν  για Βατοπέδι και εσωκομματικά μαχαιρώματα. Αυτό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής όπου οι δύο υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. ανέβηκαν και οι δύο στη σκηνή, στην «Αυτοκίνηση» και έκαναν έναν ζωντανό και γρήγορο διάλογο.

«Ηταν μια αισχρή περίοδος για την οποία πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή οι εμπλεκόμενοι στην πολιτική, που επιτρέψαμε η πολιτική σκοπιμότητα να ξεπεράσει ηθικούς φραγμούς», είπε ο κ. Γεωργιάδης για την υπόθεση.

«Ο βασικός που δέχθηκε τη λάσπη ήταν ο κ. Ρουσόπουλος και για αυτό του χρωστάμε όλη μία συγγνώμη και εγώ πρώτος από όλους», συμπλήρωσε. Από την πλευρά του, ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε πως ο κ. Γεωργιάδης ήταν ο πρώτος που μίλησε με παρρησία για αυτό το θέμα πριν από χρόνια, ενώ σημείωσε και τη στάση που κράτησε ο Θάνος Πλεύρης και έκανε σύγκριση της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου με εκείνη της Novartis.

«Ησουν τυχερός γιατί η υπόθεση της Novartis τελείωσε πολύ γρήγορα και όλοι κατάλαβαν πολύ γρήγορα. Δεύτερον, είχες πολύ περισσότερους από ότι εγώ τότε», είπε απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη.

«Εμείς της Novartis- της δεύτερης σκευωρίας- ήμασταν 10 και το βασικότερο ήταν ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συντάχθηκαν πίσω μας και δεν τόλμησε κανένας, ούτε εσωκομματικός εχθρός, να αμφισβητήσει την αθωότητά μας. Αυτό δεν υπήρχε τότε όταν ο Θοδωρής και άλλοι που είχαν στοχοποιηθεί», είπε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης