Γεωργιάδης: Ο λαός επιλέγει πρωθυπουργό – Εγώ θα στηρίξω μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η δήλωση του υπ. Ανάπτυξης, έρχεται μετά από αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη για τις μετεκλογικές συνεργασίες και για το πρόσωπο... "άγνωστο Χ"

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε σήμερα πως ο λαός επιλέγει πρωθυπουργό και ότι θα στηρίξει μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό, απαντώντας έτσι στις δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Η δήλωση Γεωργιάδη έρχεται με αφορμή τις δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη για τις μετεκλογικές συνεργασίες και για το πρόσωπο (άγνωστο Χ) που θα μπορούσε να αναλάβει τη θέση του πρωθυπουργού. Χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης αναφέρει:

«Δεν θέλω να εμπλακώ σε παιχνίδια που δεν είναι θεσμικά. Δεν συναινώ σε άλλου είδους επιλογές. Ο λαός επιλέγει πρωθυπουργό και εγώ ακούω τον λαό που είναι το μεγάλο αφεντικό. Εγώ δεν πρόκειται εφόσον ο λαός με ξανατιμήσει με την ψήφο του και με εκλέξει βουλευτή να στηρίξω οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού πλην του Κυριάκου Μητσοτάκη εφόσον η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα