Γεωργιάδης: «Οι εργαζόμενοι θα πάρουν το δώρο τους»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τόσο τους εργαζόμενους, όσο και τις ίδιες τις επιχειρήσεις

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων επανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα πάρουν το δώρο τους και οι επιχειρήσεις θα στηριχθούν από την κυβέρνηση. «Ξέρουμε ότι το δεύτερο lockdown προκαλεί μεγάλη πίεση στις επιχειρήσεις για αυτό η κυβέρνηση πρέπει να τους δώσει την ευκαιρία να αντέξουν» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα γίνει κανονικά η επιδότηση τόκων ενώ υπάρχει αναστολή των δόσεων στους πληττόμενους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το πότε και το πώς θα βγούμε από το lockdown και θα ανοίξει η οικονομία εξαρτάται από την πειθαρχία που θα επιδειχθεί στην τήρηση των μέτρων.

Γεωργιάδης: Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πάρουν τα μισά λεφτά κατευθείαν

Αναφορικά με τους ιδιοκτήτες ακινήτων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι τα μισά λεφτά θα μπουν κατευθείαν ως έμπρακτη στήριξη από την κυβέρνηση.

Σχολιάζοντας τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι πρόκειται για προσωπικό φίλο του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με την Ελλάδα και υπογράμμισε ότι υπάρχουν προσδοκίες από τη θητεία του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα