Γεωργιάδης: Τα δημόσια αναρτημένα έγγραφα στις ΗΠΑ, δείχνουν εικονική πώληση του σπιτιού του Κασσελάκη

Τα έγγραφα δείχνουν ότι η εταιρεία αυτή έχει έδρα τον φορολογικό παράδεισο των ΗΠΑ, σημειώνει ο υπουργός Υγείας

Στα νέα στοιχεία για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σπιτιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, τόσο από τον δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη όσο και από το ρεπορτάζ του protothema.gr για το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μεταμεσονύχτια ανακοίνωση δεν είπε κουβέντα αρκούμενος μόνο στο να επιτεθεί στο Πρώτο ΘΕΜΑ, αναφέρεται με ανάρτησή του στο Χ το πρωί της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως επισημαίνει ο υπουργός Υγείας πρόκειται για έγγραφα «που είναι όλα αναρτημένα σε δημόσιες πλατφόρμες».

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει ότι «περισσότερο ενδιαφέρον έχουν όσα λένε αυτά τα έγγραφα και κυρίως η εικονική πώληση της οικίας στις ΗΠΑ σε άλλη εταιρία με έδρα τον φορολογικό παράδεισο των ΗΠΑ».

Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Στον @syriza_gr τα έχουν πλέον εντελώς χαμένα. Για το λεγόμενο «peruka-gate» ο @thanosdimadis όχι μόνον αθωώθηκε από τα πάντα αλλά αντιθέτως καταδίκασε τους συκοφάντες του τότε σε σειρά Δικών! Τα δε έγγραφα που παρουσίασε χθες είναι όλα αναρτημένα σε δημόσιες πλατφόρμες. Περισσότερο ενδιαφέρον όμως έχουν όσα λένε αυτά τα έγγραφα και κυρίως η εικονική πώληση της οικίας στις ΗΠΑ σε άλλη εταιρία με έδρα τον φορολογικό παράδεισο των ΗΠΑ»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα