Γι αυτό δεν ξεκινά η Super League 2

Τα τηλεοπτικά είναι η αιτία που καθυστερεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και οδεύει από αναστολή σε αναστολή.

Η αρχική πρόταση της ΕΡΤ θεωρήθηκε χαμηλή από τις ομάδες, ξεκίνησε νέα διαπραγμάτευση και μέχρι να φέρει κάποιο αποτέλεσμα, το πρωτάθλημα είναι «στον αέρα».

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ ήρθε από τον γενικό διευθυντή του Εργοτέλη, Γιώργο Τουτζάρη ο οποίος μίλησε στον Athletic Radio για οτ θέμα, λέγοντας:  “Στην τελευταία συνάντηση δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα και κάτι που να μας αφήνει αισιόδοξους. Με λίγη καλή θέληση μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι κάτι που το ζούμε σχεδόν κάθε χρόνο. Αν δεν υπάρχει τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος τότε αυτό δεν μπορεί να ξεκινήσει κανονικά. Αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι στο χέρι μας. Αυτήν την στιγμή παίρνοντας ως δεδομένη την πρώτη συνάντηση, γιατί δεν υπήρξε δεύτερη άρα και νεότερη απόφαση δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη πρόταση της ΕΡΤ ήταν πολύ χαμηλή για να είμαστε αισιόδοξοι. Δεν υπάρχει δεύτερη επαφή και νέα προσέγγιση. Θέλω να πιστεύω πως θα ξεπεραστεί ο σκόπελος και εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα το πρωτάθλημα γιατί όσο πιο πίσω πάει τόσο περισσότερο στριμώγνεται το πρόγραμμα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα