Για 24.000 ευρώ, ο Κούγιας «υποβιβάζει» την ΑΕΛ, σφραγίστηκε επιταγή, «άκυρες» 10 μεταγραφές

Γκάφα του αιώνα από τον Αλέξη Κούγια, βάζει μπουρλότο στην ΑΕΛ δύο ώρες πριν τον «τελικό» με τη Λαμία. Σφραγίστηκε επιταγή της ΠΑΕ που οδήγησε την Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ σε απόφαση αναστολής έκδοσης δελτίων για 10 παίκτες που αποκτήθηκαν τον Γενάρη! Οριακά συμπληρώνει 11αδα για το ματς ματς

Από μια ακάλυπτη επιταγή της ΠΑΕ προ δεκαπενθημέρου που σφραγίστηκε χθες καθώς δεν υπήρχε αντίκρυσμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, η Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα στην απόφαση της ανάκλησης των δελτίων 10 ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ. Δηλαδή όσοι αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Λαμία, μια απόφαση που αφήνει αποδεκατισμένη τη θεσσαλική ομάδα λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Η επιταγή ύψους 24.000€ για οφειλές στην ΕΠΟ είχε ημερομηνία λήξης 19/01 όπως αναφέρει το sdna.gr που έχει πολύ καλή πληροφόρηση για τα εσωτερικα της ΕΠΟ και μέχρι χθες δεν είχε εξοφληθεί. Κατά συνέπεια, ανακλήθηκε η βεβαίωση περί μη οφειλών και ταυτόχρονα η δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεταγραφές η ΑΕΛ.

Οι δέκα ποδοσφαιριστές των οποίων ανακλήθηκαν τα δελτία είναι οι ακόλουθοι: Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκος Καρανίκας, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αθανάσιος Στοϊονοβιτς, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το έργο του Τζιανλούκα Φέστα για τη στελέχωση της 11άδας αλλά και της αποστολής κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς και οι 10 παίκτες βρίσκονται στην αποστολή που αποτελείται από 22 άτομα κάτι που σημαίνει ότι οριακά συμπληρώνει 11άδα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα