Για ακύρωση και απεμπλοκή ο Παναθηναϊκός

Ίδια με την άποψη του Ερασιτέχνη είναι και η θέση του Παναθηναϊκού για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης, περιμένοντας πρώτα την ακύρωσή της από τη ΣτΕ, ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απεμπλοκής.

Το «μπλόκο» των 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας που προορίζονταν για την ανακαίνιση του γηπέδου της Λεωφόρου, φέρνουν πολύ πίσω πλέον τα έργα και ο… εφιάλτης της Διπλής Ανάπλασης επιστρέφει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη πάντως, Ηλίας Μιχαλαριάς έδωσε από χθες -στο πλαίσιο του αγιασμού των τμημάτων του Ερασιτέχνη- το στίγμα των επόμενων κινήσεων, λέγοντας ότι περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αίτηση ακύρωσης του Προεδρικού Διατάγματος το οποίο στηρίζει τον τελευταίο νόμο της Διπλής Ανάπλασης.

Το πιθανότερο σε αυτή την περίπτωση είναι να υπάρξει δικαίωση για το Τριφύλλι, με την απόφαση πάντως του ΣτΕ να λαμβάνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου. Από τη στιγμή που είναι κοινή και η θέση της ΠΑΕ, θα προχωρήσουν οι επαφές με το  Υπουργείο Περιβάλλοντος για να απεμπλακεί ο Παναθηναϊκός από τη Διπλή Ανάπλαση. Μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό βέβαια για τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που είναι γνωστή η επιμονή του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη για τον Βοτανικό, αλλά οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως αυτή η προοπτική έχει… τελειώσει για τους ίδιους.

Διαβάστε επίσης