Για απάτη 200 εκατ. δολαρίων κατηγορείται ο Μπιλ Πάππας της Ξάνθης!

Άλλo κακό να μην την βρει την Ξάνθη. Αφού πέρασε όσα πέρασε και τελικά υποβιβάστηκε στην Super League 2 κι είναι απορίας άξιον γιατί δεν προσέφυγε στο CAS για να δικαιωθεί κι αυτή όπως ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, τώρα τρέχει και δεν φτάνει με τη νέα ιδιοκτησία της. Για απάτη 200 εκατ. δολαρίων κατηγορείται ο νέος της ιδιοκτήτης; Μπιλ Πάππας.

Να τι γράφει το «φίλιο» προς την Ξάνθη sdna.gr

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αυστραλία, ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ομάδας, Μπιλ Πάπας μηνύθηκε από την τράπεζα «Westpac» για απάτη 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Βόμβα» έριξαν την Παρασκευή (02/07) τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, η οποία ενδιαφέρει άμεσα την ΠΑΕ Ξάνθη και τον ιδιοκτήτη της, Μπιλ Πάπας. Σύμφωνα με την «The Age and Sydney Morning Herald», ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας μηνύθηκε από πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για σκάνδαλο 200 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η Westpac ανακάλυψε «σημαντική πιθανή απάτη» που αφορούσε σε εταιρεία χρηματοδότησης, η οποία ελέγχεται από τον ιδιοκτήτη της Σίδνεϊ Ολίμπικ και η οποία θα μπορούσε να κοστίσει 200 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, έχει εμπλακεί τουλάχιστον μία ακόμα τράπεζα.

Ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που εδρεύει στο Σίδνεϊ έριξε μία βόμβα την Παρασκευή, αποκαλύπτοντας ότι έχει κινηθεί νομικά σε βάρος της Forum Finance μετά την αποκάλυψη της φερόμενης απάτης. Μία εταιρεία που ελέγχεται από τον Μπιλ Πάπας μηνύθηκε για απάτη ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα