
Για αυτοψία στη Θεσσαλία ο Κυρανάκης – «Κλειδωμένο» το όνομά του για γραμματέας της Ν.Δ.
Ο νυν αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών θα ελέγξει επί του πεδίου τα έργα αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει… τελεσιδικήσει η απόφαση να είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο επόμενος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ο νυν αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών δεν έχει κατεβάσει τα μολύβια.
Αντιθέτως συνεχίζει το έργο που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τις πολύπαθες σιδηροδρομικές μεταφορές της χώρας εξ ου και σήμερα δεν θα βρίσκεται στο γραφείο του αλλά στο πεδίο.
Όπου πεδίο βάλτε την –επίσης πολύπαθη– Θεσσαλία στην οποία ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης θα μεταβεί σήμερα Παρασκευή προκειμένου να «τσεκάρει» ιδίοις όμμασι τα έργα αποκατάστασης του σιδηροδρόμου στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ενόψει της ολοκλήρωσής τους.
Για τους έχοντες δεύτερες σκέψεις, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Θεσσαλία δεν αλλάζει επ ουδενί τα χρονοδιαγράμματα των έργων με την δέσμευση Κυρανάκη για 100% σηματοδότηση, τηλεδιοίκηση και ETCS ως το τέλος του Αυγούστου να παραμένει ακέραιη.