Για επιλεκτική μεταχείριση στις μικρές εθνικές ομάδες κάνει παράπονα ο Ολυμπιακός

Στο γεύμα προς τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού παρέστη και ο επικεφαλής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Αντώνης Πίκουλας και κάποια στιγμή έθιξε το θέμα των κλήσεων ποδοσφαιριστών του συλλόγου στις μικρές εθνικές ομάδες. Έβγαλε δυσαρέσκεια κι έκανε λόγο για επιλεκτική μεταχείριση εις βάρος των παικτών του Ολυμπιακού:
«Έχουμε σοβαρό ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες των Κ19, Κ17 και Κ15. Θεωρούμε πως γίνεται επιλεκτική μεταχείριση. Είναι χαρακτηριστικό πως αποκτήσαμε 15 παίκτες που έπαιζαν στις Εθνικές τους και από την στιγμή που πήραν μεταγραφή στον Ολυμπιακό κλήθηκαν μόλις οι τρεις», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντότη, ο οποίος ήταν καθοριστικός και ο MVP στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στην Κ17. Και όμως φαίνεται πως δεν έχει… θέση στην Εθνική ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μένος κατά της ομάδας μας. Ποιος είναι ο σκοπός τους; Να μειωθεί η περιουσιακή αξία των παικτών του Ολυμπιακού και να αναδειχτεί αυτή των ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων και κυρίως του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης