Για να γλιτώσουν ΠΑΟΚ και Γκαγκάτσης έριξαν το φταίξιμο στην Αστυνομία

Για όλα φταίει η… Αστυνομία για τον ΠΑΟΚ. Προκειμένου ν’ αποφύγει την τιμωρία για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ν’ αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, ο δικέφαλος του βορρά έδειξε στην Αστυνομία ως υπαίτια.

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας τουλάχιστον 2-4 αγωνιστικών και πρόστιμο ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από ένα έως 12 μήνες, για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών στη διακοπή του αγώνα.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα αποδυτήρια και ότι πήγε εκεί και τελικά μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών επειδή κλήθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης ως εκπρόσωπος του «Δικέφαλου» του βορρά για να αποφασίσουν για τη συνέχεια του αγώνα.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η Αστυνομία υπερβάλει και λέει ψέματα στην έκθεση της για να δικαιολογήσει την αλόγιστη χρήση βίας εξαιτίας της οποίας ξεκίνησαν τα επεισόδια, βίας όπως η ρίψη δακρυγόνων μέσα στο γήπεδο σε θύρες που υπήρχαν και γυναικόπαιδα, ότι δεν έγινε έλεγχος στην είσοδο των οπαδών και ότι ο τελικός καθυστέρησε να αρχίσει λόγω δακρυγόνων. Καταδίκασε τέλος, τη ρίψη πέτρας στον Αϊτόρ στον πανηγυρισμό για το γκολ τον οποίο αποκάλεσε «προκλητικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα