Για παγωμένο γιαούρτι στου… Αδαμίδη

Είναι αναμενόμενο ότι η λύση της χρεοκοπίας που προωθείται για την ΑΕΚ να μην βρίσκει τους πάντες σύμφωνους. Σαφώς η πλευρά Μελισσανίδη επιθυμεί αυτή την προοπτική αφού δεν θα επωμιστεί τις «αμαρτίες» του παρελθόντος σε αυτό το νέο ξεκίνημα που έχει σχεδιάσει, αλλά όλοι όσοι είχαν δικαίωμα υπογραφής όλα αυτά τα χρόνια και θα έχουν την υποχρέωση να πληρώσουν τα χρέη προς το Δημόσιο (τα λεγόμενα φυσικά πρόσωπα) στη δρομολογήμενη πτώχευση της ΠΑΕ, σαφώς και δεν βλέπουν αισιόδοξα την επόμενη δική τους μέρα.

Όσο για τον κόσμο της ΑΕΚ, σαφώς και η συντριπτική πλειοψηφία επιθυμεί να περάσουν τα ηνία στον Δημήτρη Μελισσανίδη αφού και θα «πληρώσουν» άτομα τα οποία είχαν την ευθύνη της ομάδας τόσα χρόνια ενώ και η παρουσία του «Τίγρη» αποτελεί εγγύηση για καλύτερες μέρες.

Μάλιστα, την πρόθεση να προχωρήσει η λύση της χρεοκοπίας χωρίς να σταθεί κανείς εμπόδιο την έκαναν απολύτως σαφή σε ένα άτομο το οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ψάχνει λύσεις για να μην πτωχεύσει η εταιρεία. Ο λόγος για τον Σταύρο Αδαμίδη που χθες το βράδυ δέχτηκε… επισκέψεις. Συγκεκριμένα, το κατάστημα παγωμένου γιαουρτιού που διατηρεί στη Γλυφάδα επισκέφτηκε αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ αλλά δεν τον βρήκαν εκεί και μίλησαν μαζί του τηλεφωνικά. Στην επαφή τους, ο πρώην πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει δική του συμμετοχή, ούτε θα πάει κόντρα στις εξελίξεις. Βέβαια, αν έλεγε κάτι διαφορετικό, θα ήταν αμφίβολο αν θα υπήρχε και σήμερα το κατάστημα παγωμένου γιαουρτιού.

Οι φίλοι της «Ένωσης» έτσι συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους (είχαν επισκεφτεί τον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά, Βασίλη Σίμο) και ζήτησαν να συναντηθούν με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να τον πιέσουν ώστε να μην σταθεί εμπόδιο στα πλάνα Μελισσανίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα