Για ποια απάτη μιλάει on camera, ο Κρατερός Κατσούλης; (βίντεο)

Πώς… εμπλέκεται στην υπόθεση ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Δυστυχώς συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, κι έτσι συνέβη και στον Κρατερό Κατσούλη, να πέσει θύμα απάτης με αφορμή ένα συκοφαντικό δημοσίευμα, που έκανε τον ηθοποιό και παρουσιαστή να αποφασίσει να κινηθεί νομικά.

Μέσα από Instastories, μας ενημέρωσε για το εν λόγω συκοφαντικό δημοσίευμα και όλα όσα γράφει για τη μέρα που βρέθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» ο Πέτρος Κωστόπουλος, τονίζοντας τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο, όπου υποτίθεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια περιουσία.

»Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή, ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, όλα αυτά θα πρέπει και οφείλουμε να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ, προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Καλά ξεμπερδέματα ευχόμαστε εμείς..!

Διαβάστε επίσης