Για τα “εγκλήματα” φταις μόνο εσύ, καμία “κατάρα” του Σιόβα

Εμείς εδώ δεν παίζουμε με την εθνική ομάδα. Δεν είναι ούτε του Μαρινάκη, ούτε του Σαββίδη, ούτε του Μελισσανίδη και του Αλαφούζου. Είναι ομάδα όλων μας. Ο Τζόνι Φαν’τ Σιπ είναι αυτός που τις άλλαξε τα φώτα. Είναι αυτός που την μίκρυνε με τα καμώματα και τα κακιώματα. Τέρμα το έργο.

Και ρωτάω εγώ: Ποιος χάλασε το καλό κλίμα που επικρατούσε στην εθνική; Ο Ολλανδός. Ο Τζόνι Φαν’τ Σιπ. Αυτός είναι ο μοναδικός υπεύθυνος. Για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του και την αυταρχικότητά του.

Βγαίνει στο κανάλι του Σαββίδη και το παίζει άτεγκτος και άκαμπτος. Ο Σιόβας δεν έχει θέση στην εθνική ομάδα, σου λέει. Επειδή είπε ότι πρέπει να επιστρέψουν στην εθνική ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς.

Και τι έγινε μεταξύ των διεθνών; Ρώτησε να μάθει ο Τζίνο; Έτσι θα τον λέω από τώρα και στο εξής. Τζίνο. Τόσους έχει δίπλα του. Έκανε καμία ερώτηση; Φαρμακωμένοι ήταν οι διεθνείς. Σου λέει, ήμασταν μια χαρά κι ο Τζίνο πήρε τη χατζάρα.

Δεν διοικούνται έτσι, μάστορα, οι ομάδες. Είπε ο Σιόβας μια γνώμη. Δεν σ’ έβρισε. Δεν καταφέρθηκε εναντίον σου. Και πας και τον καθαρίζεις σαν αυτό. Τι είναι, ρε, μάστορα, η εθνική; Λύκειο που μοιράζει αποβολές ο λυκειάρχης; Απαγορεύεις στους παίκτες να μιλάνε;

Οι περισσότεροι διεθνείς τα πήραν στο κρανίο γι αυτή την τρομοκρατία του Φαν’τ Σιπ. Φοβόντουσαν και τη σκιά τους. Τουςε ρώτησες, ρε μάστορα Τζίνο, αν ήθελε κανένας να πάει να κάνει δηλώσεις μετά; τα παιχνίδια με την Αυστρία, τη Μολδαβία και το Κόσοβο;

Το έκαναν επειδή έχει λέει η σύμβαση. Και πρόσεξαν και τα άρθρα και της αντωνυμίες, μη τυχόν και παρεξηγηθούν. Έτσι είναι meneer Τζόνι. Είσαι ένας καθηγητής ή δάσκαλος της δεκαετίας του ’60 και σε χωριό, ούτε καν στις μεγάλες πόλεις.

Το αρχηγιλίκι του φάνηκε κι από την περίπτωση του Φορτούνη. Αν ελιχθεί με μια απάντηση που δεν θα έβλαπτε, θα τον κέρδιζε τον παίκτη. Του διέλυσε την ψυχολογία και μετά, μπες μέσα Κώστα να μας σώσεις.

Τι είναι, ρε η εθνική Ελλάδος, άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης; Για να κάνει ταχύρυθμα μαθήματα ο Τζίνο για να γίνει προπονητής;

Κι εγώ, δεν θα σου πω ότι καλεί παίκτες για μανατζαρίστικα κόλπα. Δεν κάνει τέτοια κόπα ο Ολλανδός. Του φτάνει και περισσεύει μια πενηντάρα το μήνα. Η, μήπως όχι;

Ο τύπος είναι ή άσχετος ή πανάσχετος. Ο Χατζηδιάκος δεν μπορεί το παλικάρι για δεξί μπακ. Ο Τζίνο επιμένει. Ο Κότσιρας του Αστέρα μια φορά έπαιξε, τα πήγε πρίμα. Εξανεμίστηκε. Τον πήρε ο αέρας.  Ο Σβάρνας, με ποια εμπειρία παίζει από την πρώτη στιγμή βασικός; Είναι καλύτερος από το Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο;

Ο Μπακασέτας, από που κι ως που παίζει και δεν παίζει ο Φορτούνης;  Και μην ακούω παπαριές ότι δεν παίζει στον Ολυμπιακό. Παίζει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξεκινάει. Καλύφθηκε πίσω απ αυτό ο Ολλανδός, πάγκο, σου λέει. Για να παίξει ο Μπακασέτας, που έκανε καλή χρονιά με την Αλάνια στην Τουρκία.

Άμα, δηλαδή, βγει η αγορά ο Φορτούνης με τον Μπακασέτα, ποιος θα πουληθεί περισσότερο; Αλλά, που πας μακριά. Τον Μπακασέτα τον ήθελε η Φενέρ και προτίμησε τον Πέλκα.

Να ευχαριστηθεί και το Θεό ο Τζόνι Φαν’τ Σιπ, που δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι με την Μολδαβία και κέρδισε η εθνική. Ανύπαρκτο ήτανε και αυτό με το Κόσοβο, αλλά δεν μπήκε γκολ.

Αλλά τι τα θες, τι τα γυρεύεις ρε. Άπαξ ο Τζίνο σου δηλώνει μετά ότι είναι ευχαριστημένος γιατί η εθνική δεν δέχθηκε γκολ, τελείωσε το έργο, πάμε για πασατέμπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα