Για την «προπαγάνδα Μαρινάκη», ο ΠΑΟΚ στηρίζει Κλάτενμπεργκ (πέρυσι έλεγε ότι κάνει «κακές παρέες»)

Βγήκε με σημαίες στο μπαλκόνι το Σαββιδοτεχνείο για τη φάση με τον Βαλμπουενά κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Κλάτενμπεργκ διέλυσε την προπαγάνδα του Μαρινάκη, σου λέει. Κανένα πέναλτι δεν του έκανε ο αμυντικός του Ατρόμητου. Μάλιστα.

Άρα ο Κλάτενμπεργκ είναι καλός, τώρα που διέλυσε την προπαγάνδα του Μαρινάκη. Όταν ο Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων έλεγε ότι το γκολ τού Ελ Καντουρί ήταν άκυρο στο ματς με τον ΠΑΟΚ πέρυσι, γιατί είχε προηγηθεί φάουλ του Τσόλακ, τι έλεγε τότε το Σαββιδοτεχνείο; Διαιτητής, ο καλυτερότερος Σιδηρόπουλος. Άσε που ο Ρόδιος απέβαλε τον Ερασμούπε.

Κι όχι μονάχα αυτό, αλλά οι γραμμές του VAR, η κόκκινη και η μπλε… αντάμωσαν σε κάποια στιγμή, όπως βλέπετε. Στο VAR ήταν ο φίλος του δημάρχου, Εμμανουήλ Σκουλάς.

Τι έλεγαν τότε τα παιδιά του Ιβάν; Το πρωτοπαλίκαρο, ο Κόλκας, έλεγε ότι έχει υπαρξιακά προβλήματα όταν αναφέρεται στον Κλάτενμπεργκ. Ο Βασιλόπουλος ότι κάτι έγινε με τον Άγγλο και άλλαξε ρότα. Για να μην ξεχνιόμαστε, δηλαδή.

Και να μην… ξαναξεχνιόμαστε, ότι ο Ιβάν άτυπα, είχε αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ τότε. Γι’ αυτό ο Κόλκας είχε υπαρξιακά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα