Για τις 10 Ιανουαρίου ορίστηκε η δίκη του Light – Τι ισχυρίζεται ο γνωστός τράπερ

Σο σπίτι του βρέθηκαν ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι, τσεκούρι και… φάρος της αστυνομίας

Ο νεαρός ράπερ συνελήφθη μετά από ανάρτηση βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο απεικονίζεται να διασκεδάζει σε κλαμπ έχοντας στην κατοχή του όπλα. Στη δικογραφία προστέθηκαν νέα στοιχεία που αφορούν τόσο τον νεαρό καλλιτέχνη όσο και τον μάνατζέρ του, ο οποίος συνελήφθη μαζί του τα ξημερώματα.

Έτσι σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη κατά περίπτωση για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι μαχαιρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (δύο σφαίρες).

Στον τράπερ ασκήθηκε δίωξη και για διακεκριμένη οπλοφορια εντος κεντρου διασκέδασης που αφορά στα 3 όπλα με τα οποία απεικονίζεται στο instagram. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι, τσεκούρι και… φάρος της αστυνομίας. Δεν εντοπίστηκαν, όμως, τα τρία όπλα που απεικονίζονται στην ανάρτηση του 26χρονου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι ισχυρίστηκε

Ο 26χρονος  τράπερ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τα όπλα που φαίνονται ήταν ψεύτικα και τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα