Για το άθλιο γκαζόν του ΟΑΚΑ: Φταίνε οι θερμοκρασίες, ένας… μύκητας, ΑΕΚ και ΠΑΟ

Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ βρίσκεται σε κακή κατάσταση εν όψει του τελικού του κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακού την προσεχή Κυριακή και φταίει γι αυτό ένας… μύκητας! Κι οι υψηλές θερμοκρασίες, όπως δήλωσε ο συντονιστής γενικός διευθυντής του Σταδίου, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Κατηγόρησε, μάλιστα, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που χρησιμοποιούν ως έδρα το ΟΑΚΑ, ότι έχουν την ευθύνη συντήρησης του γκαζόν. Κι όπως υπογράμμισε έχει ήδη επικοινωνήσει με τις δύο διοικήσεις.

Οι δηλώσεις του:

«Η νέα διοίκηση έχουμε αναλάβει από τον Μάρτιο. Άλλαξε τελείως η εικόνα από τις υψηλές θερμοκρασίες και από έναν μύκητα. Αυτό μου έχει μεταφερθεί. Ο χλοοτάπητας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μόλις είχαν γίνει εργασίες και παράλληλα δεν έγιναν αγώνες, οπότε ο χλοοτάπητας “ξεκουράστηκε”.

“Υπάρχει μία σύμβαση με μία ιδιωτική εταιρεία για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, αλλά όχι με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, αλλά με τις δύο ΠΑΕ που χρησιμοποιούν για έδρα. Έστειλα δύο επιστολές στις δύο ΠΑΕ για τις ενέργειές τους, ώστε το γρασίδι να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Αυτό που είδα είναι δύο μπαλώματα στις περιοχές. Οι δύο ΠΑΕ μου είπαν ότι πιέζουν για να διορθωθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε παρόντες για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

«Μέσα στο γήπεδο έχουμε στην ευθύνη μας άλλα πράγματα. Έχουμε διορθώσει το ένα μάτριξ και προσπαθούμε για τις περαιτέρω βελτιώσεις. Δεν είναι δυνατόν σε έναν ή δύο μήνες να αλλάξουμε τα πάντα. Δυστυχώς, κατά την περίοδο της καραντίνας, ήταν ευκαιρία να τρέξουμε τα θέματα, αλλά οι εταιρείες που είναι προμηθευτές μας ήταν κλειστές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα