Για τον Σεμέδο «να παρέμβει το κράτος». Για τις απειλές του ΠΑΟΚ στον Δώνη «θα σε σκοτώσουν», ήταν… ξημερώματα

Για τον Σεμέδο δεν έχω να σου πω πολλά πράγματα. Έτσι κι ήταν καλά στα μυαλά του και δεν μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήμα, μία με το κατηγορητήριο για βιασμό, την άλλη για μερικές φάπες στην συμβία του, σήμερα θα έπαιζε στην Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα.

Κι εγώ, δεν θα σου πω ότι έγιναν ή δεν έγιναν αυτά που είπε ο Πορτογάλος και μετά τα πήρε πίσω. Έτσι είναι το παιδί αυτό. Και να έγινε, σου λέω εγώ. Πας και το λες στο ραδιόφωνο; Στην Αστυνομία πας και το καταγγέλλεις. Απλά πράγματα.

Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Το Σαββιδοτεχνείο αναρωτιέται αν υπάρχει κράτος και γιατί δεν παρενέβη εισαγγελέας γι αυτά που είπε ο Σεμέδο. Μάλιστα. Μέχρι και με υποβιβασμό κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, σου λέει. Βγάλανε και τους κανονισμούς κάτω. Τι λέει η ποινική δικονομία, τι λέει το αθλητικό δίκαιο και τα ρέστα.

Μάλιστα. Όταν σύμφωνα με τις καταγγελίες ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Γκέρμαν Τσιστιακόφ, απειλούσε τον Γιώργο Δώνη «θα σε σκοτώσουν» προκειμένου να μην διεκδικήσει τα λεφτά του που απολύθηκε από τον ΠΑΟΚ, τι έγραφε τότε το Σαββιδοτεχνείο; Τίποτα. Ήταν πρωί.

Όταν ο Δώνης είπε στο δικαστήριο ότι απείλησαν τον γαμπρό του στη Θεσσαλονίκη, τι έγραψαν τότε οι Σαββιδοτέχνες; Τίποτα. Ήταν μεσημέρι.

Όταν η δικηγόρος του Δώνη δήλωνε ότι μπούκαραν ξημερώματα στο σπίτι του Δώνη στην Αθήνα και τον απείλησαν ότι έπρεπε να παραιτηθεί, τι έγραφαν οι Σαββιδοτέχνες; Τίποτα. Ήταν ξημερώματα.

Τότε, επί Δώνη, δεν έπρεπε να παρέμβει ο εισαγγελέας και η αθλητική δικαιοσύνη;  Πόσο σανό αντέχει ο λαός του ΠΑΟΚ;

Για την ιστορία, ο Δώνης δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο και πήρε 800.000 ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη. Δικαιώθηκε κι από το Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Τα sms του Τσιστιακόφ με τον Δώνη

” Γεια. Συγγνώμη αν κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να σκεφτείς ότι αυτοί θα σε σκοτώσουν (?They will kill you?)! Φαντάσου να δώσεις μάχη για τα λεφτά σου πώς θα αντιδράσουν τότε οι οπαδοί και τα media…“, ανέφερε στο τηλεφωνικό μήνυμά του ο Τσιστιακόφ, προτού λάβει την απάντηση του Δώνη πως ” έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον ιδιοκτήτη, έχουμε οικογένειες, αλλά εσύ δεν μας σέβεσαι, μας έχεις πετάξει στα σκουπίδια! Θέλεις να παραιτηθώ για να μην πάρουμε τα λεφτά μας εγώ και οι συνεργάτες μου“.

Στη συνομιλία των δύο υπήρχε και συνέχεια, με το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να γράφει ” Γιώργο, πρέπει να καταλάβεις πως δεν είμαι εγώ αυτός που πληρώνει τα λεφτά. Σκέψου τις καταστάσεις και πόσο επικίνδυνο το κάνεις…” και τον Γιώργο Δώνη να απαντά ” Είσαι εσύ επαγγελματίας που μου λες να φύγουμε χωρίς λεφτά; Μίλα με τον ιδιοκτήτη και τελείωσε το θέμα!“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγόρου του Γιώργου Δώνη αναφέρει:

«Έχουν ακουστεί τέρατα για τον εντολέα μου και τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ ελάχιστον στην πραγματικότητα. Για αυτό ΚΑΛΩ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιεύσει τα επίμαχα εξώδικα, τόσο το εξώδικο που αποτέλεσε δήθεν την αιτία για την απόλυση του εντολέα μου, όσο και την χθεσινή απάντηση μας.

Το οργανωμένο ποδόσφαιρο έχει γραπτούς και άγραφους κανόνες. Η τήρηση τους χαρακτηρίζει το μέγεθος της κάθε ομάδας καθώς αποκαλύπτει το ήθος της. Στην 25 έτη σταδιοδρομία του στο ποδόσφαιρο, ο κ. Δώνης διακρίνεται πρωτίστως για το ήθος του και την προσήλωση του στην αγωνιστική προσπάθεια, με μεγαλύτερη «αποζημίωσή» του σε αυτό τον χώρο, την ίδια του τη φήμη.

Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ. Δώνη, σταματάνε την συνεργασία του με μία ομάδα, χωρίς να μπορέσει να αποχαιρετήσει ούτε καν τους ποδοσφαιριστές του. Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ. Δώνη μέσα σε διάστημα μόλις 8 μηνών το συμβόλαιό του χρειάστηκε να αλλάξει 3 φορές με αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προς μεγαλύτερο κάθε φορά όφελος της, χωρίς όμως ούτε αυτό να είναι αρκετό ώστε να τηρηθούν οι όροι του.

Σήμερα, δεν θα αναφερθώ δημόσια σε όσα αδιανόητα έχει υποστεί ο εντολέας μου και η οικογένεια του. Σε όλα αυτά θα αναφερθούμε αναλυτικά, αμέσως μόλις μας επιτραπεί καθώς είναι χρέος μας προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και προς αυτούς που έντιμα και ευσυνείδητα το διοικούν.

Ωστόσο, θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι δεν γνωρίζω ούτε έναν προπονητή ποδοσφαίρου σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και αν εργάστηκε, να δέχεται ξημερώματα εισβολή στην οικία του, από αγνώστους που του ζητούσαν να παραιτηθεί, να ζητά από την ομάδα του να τον προφυλάξει και αντ’ αυτού να τον απολύουν από υπαιτιότητά του!!!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα