Για Ζαγαρίτη πάει ο Ολυμπιακός, για μια χούφτα ευρώ τον έχασε ο Αλαφούζος

Όπα. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Βασίλη Ζαγαρίτη της Πάρμα. Τον πρώην του Παναθηναϊκού, τον οποίο ο Αλαφούζος αρνήθηκε να δώσει 100.000 ευρώ το χρόνο, για να πάρει 200.000 ευρώ από την Πάρμα, για τα τροφεία.

Αν δεν τον θυμάστε τον 20αχρονο Ζαγαρίτη, είναι αυτός που επί Μπόλονι είχε διαλύει τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Σ’ εκείνο το ματς, που «στράβωσε» ο Χατζηγιοβάννης επειδή έγινε αλλαγή από τον Μπόλονι.

Ο Ζαγαρίτης δεν είχε άλλη επιλογή, παρά να πάει το εξωτερικό. Πήγε στην Πάρμα. Δεν βρήκε ποτέ θέση βασικού,  19 ετών καθώς ήτανε. Και τώρα τον θέλει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα.

Γιατί τον θέλει ο Μαρτίνς; Τρελάθηκε; Όχι, ρε. Προπονητής κανονικός είναι ο Μαρτίνς. Πήρε τον Ρέαμπτσιουκ που το μόνο που ήξερε να κάνει είναι να τρέχει και να γυρίζει την μπάλα πίσω και τον έκανε παίκτη κανονικό.

Τώρα, θέλει τον Ζαγαρίτη. Διαμάντι είναι ο Βασιλάκης και θυμήσου την ώρα και την στιγμή που στο λέω. Άπαξ και τον πάρει στο Ρέντη, αυτός θα είναι βασικός, όχι ο Μολδαβός.

Κι άντε, να έρθει ο Ζαγαρίτης και να βάζει μάτια, όπως έβγαζε πριν φύγει. Σε 11 ματς είχε παίξει πριν του δώσει τα παπούτσια στο χέρι ο Αλαφούζος. Για μια χούφτα ευρώ ρε, φίλε τον άφησε να φύγει. Και τον παίρνει ο Ολυμπιακός κι ο Μαρινάκης θα πληρώσει ψίχουλα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα