«Γιαννάκη, εσύ είσαι το ίνδαλμά μας»…

Ο μικρός Γιαννάκης από την Κρήτη, τον οποίο είχε επισκεφτεί η αποστολή της ΑΕΚ στο νοσοκομείο, στο Ηράκλειο, ανταπέδωσε την επίσκεψη.

Πήγε στα Σπάτα για να ξαναδεί τους «ήρωές» λίγο πριν φύγουν για την Ελβετία για να παίξουν με την Σεντ Γκάλεν, στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Μόνο που ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, έχει άλλη άποψη για τους «ήρωες». Και την εξέφρασε έτσι στο μικρό Γιαννάκη.

Απλά για να το ξέρεις…

??Δεν σου δώσαμε εμείς δύναμη… Εμείς πήραμε λίγη από τη δική σου!

??Εμείς μπορεί να σε κάναμε χαρούμενο, αλλά εσύ μας έκανες να πετάμε από τη χαρά μας

?? Μπορεί να φωτογραφήθηκες με τα ινδάλματά σου, αλλά για εκείνους το πραγματικό ίνδαλμα είσαι εσύ!

?? Οι ευχές που εσύ έδωσες στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης σου ομάδας έχουν τεράστια σημασία γιατί προέρχονται από κάποιον που από πολύ μικρός γνώρισε τι σημαίνει πραγματική μάχη ?

?? Η χαρά που είδες στα πρόσωπα όλων των ποδοσφαιριστών μας προήλθε μέσα από τη δική σου την ψυχή

?? Και φυσικά μην ξεχάσεις ποτέ την υπόσχεση που έδωσες ότι θα είσαι πάντα κοντά μας. Όπως σου είπε και ο αρχηγός… «σε θέλουμε συνέχεια δίπλα μας»! Και σου είπε πολλά ακόμα ο αρχηγός όταν τα είπατε οι δυο σας…

?? Εσύ δεν χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα. Εμείς ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες

??Η δική σου αγάπη και το δικό σου χαμόγελο αξίζουν τα πάντα! Ποια ομάδα δεν γίνεται πανίσχυρη με τέτοιους οπαδούς στο πλευρό της;

Γιάνναρε, εμείς σε ευχαριστούμε και με την πρώτη ευκαιρία σε περιμένουμε και πάλι κοντά μας! Η δική σου νίκη δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη!

?????? Το ίνδαλμά μας είσαι εσύ!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα