Γιαννακόπουλος: «Το μόνο που ενδιαφέρει τον Αλαφούζο είναι το οικονομικό συμφέρον του»

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά την αποχώρηση του από το δημαρχείο της Αθήνας, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά από περίπου δύο ώρες, αποχώρησε από το δημαρχείο της Αθήνας και στις δηλώσεις που έκανε ήταν καταπέλτης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είναι γνωστό από τον περασμένο Ιούνιο ότι ένας από τους πιο γνωστούς λόγους της αποχώρησης μου από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ήταν η εξέλιξη στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης. Όπως επίσης και ότι ο κύκλος μου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κλείσει. Εύλογα θα με ρωτήσετε: Τι δουλειά έχεις εδώ; Γιατί ήρθες; Ήρθα πρωτίστως για να δω τι έχει αλλάξει στη συμφωνία που είχα κάνει με τον πρώην πρωθυπουργό και με τον νυν πρωθυπουργό, με τον δήμαρχο και με όλους τους φορείς γύρω από το θέμα του Βοτανικού. Ήρθα γιατί με ενδιαφέρει το καλό του Παναθηναϊκού και των Παναθηναϊκών τμημάτων.

Ήρθα για να ακούσω και την πρόταση για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να μπει η ΚΑΕ σε όλο αυτό το πρότζεκτ που πάει να γίνει. Ανάλογα με τους όρους αυτής της συμφωνίας ο Παναθηναϊκός ή θα μεγαλουργήσει και θα επανέλθει στα πρωταθλήματα ή θα είναι ταφόπλακα ή θα είναι κάτι που θα υποθηκεύει το μέλλον του Παναθηναϊκού για πάντα. Είναι μια απόφαση ζωής για τον Παναθηναϊκό ο Βοτανικός και για τα τμήματα του και τη βιωσιμότητα του. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι κανένα από τα πρόσωπα που διοικούν τον Παναθηναϊκό ή που εμπλέκονται στον Παναθηναϊκό ούτε πρέπει ούτε μπορούν να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις. Ο ένας έχει κατ΄ επανάληψη διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού και την ιστορία του εντός και εκτός γηπέδων και έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το οικονομικό συμφέρον του αλλά και η εξυπηρέτηση τρίτων. Ο άλλος δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ήμουνα εγώ. Ειδικά όταν είμαι υπό ένα καθεστώς αποχώρησης και εύρεσης αγοραστή.

Οι μοναδικοί που θα μπορούσαν και θα έπρεπε να πάρουν αυτή την απόφαση είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αυτοί, οι οποίοι αποδεδειγμένα αγαπάνε το σύλλογο. Αυτοί οι οποίοι πηγαίνουν και πληρώνουν τη συνδρομή τους. Αυτοί που ενδιαφέρονται για τα κοινά. Άρα για μένα την απόφαση για το σύνολο του πρότζεκτ Βοτανικός θα πρέπει να πάει απαραιτήτως στη συνέλευση των μελών και αυτοί να είναι οι άνθρωποι που θα αποφασίσουν για το καλό. Σας ενημερώνω ότι έχουν αλλάξει πάρα μα πάρα πολύ οι όροι και είναι χειρότεροι και από τους όρους που με ανάγκασαν να φύγω από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, διότι δεν ήθελα να είμαι ο άνθρωπος που θα υπογράψει την ταφόπλακα του Παναθηναϊκού. Πρέπει αυτή την απόφαση να την πάρει ο ενεργός κόσμος, δηλαδή αυτός που πηγαίνει και πληρώνει τη συνδρομή του στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να πάρουν τέτοια απόφαση. Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Αλαφούζος ούτε ο κ. Μαλακατές.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα