Γιαννακόπουλος: «Τώρα θα βγουν τα βίντεο»

«Για αυτό θέλατε να μην έρθω ρε;»

Φραστική επίθεση από διαπιστευμένους του Ολυμπιακού καταγγέλλει πως δέχθηκε η «πράσινη» ΚΑΕ με σχετικό βίντεο στα social media, που δείχνει την αποστολή της ομάδας κατά την είσοδό της στο γήπεδο.

Στο επίκεντρο των ύβρεων ήταν οι Αταμάν, Σλούκας και Παπαπέτρου. Όλα αυτά έλαβαν χώρα λίγο έξω από τα αποδυτήρια από μια μικρή μερίδα διαπιστευμένων των γηπεδούχων, με την αστυνομία, που βρισκόταν στο σημείο, να επεμβαίνει άμεσα.

Λίγη ώρα μετά το σκηνικό στο ΣΕΦ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media πήρε θέση για τις ύβρεις, λέγοντας: «Για αυτό θέλατε να μην έρθω ρε, τόσο γυναικάκια είσαστε. Για να κάνετε επίθεση στην αποστολή, τώρα θα βγουν τα βίντεο. Επίθεση στην αποστολή με διαπιστευμένους από τον Ολυμπιακό, με επίσημα καρτελάκια του Ολυμπιακού διαπιστεύσεις. Για να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Διαπιστευμένοι από τον Ολυμπιακό με καρτελάκια. Επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή. Τι να πει κανείς. Πολιτεία, υπάρχει πολιτεία. Υπάρχει κανείς που να κοιτάει ή φταίω εγώ που από το σπίτι μου βρίζω. Αυτή τη στιγμή γίνονται επιθέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κύριοι Αγγελόπουλοι που στείλατε επιστολές προς κάθε κατεύθυνση που στείλατε για όσα είπα στο Instagram θα στείλετε επιστολές για να καταδικάζετε τον κόσμο του Ολυμπιακού που προπηλάκισαν την αποστολή μας. Αυτοί σας ενδιαφέρουν ή σας ενδιαφέρει η υστεροφημία των διαιτητών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα