Γιάννης Μώραλης: «Βλέπω έναν Πειραιά με πολλά προβλήματα»

Όσα είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης για τα έργα που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ στην πόλη του, η δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου και η θέση του Θεόδωρου Δρίτσα.

Οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και Θεόδωρος Δρίτσας  βρέθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, και μίλησαν για την πόλη τους.

«Το θέμα είναι πώς βλέπει ο κάθε ένας τον Πειραιά, εγώ βλέπω μια πόλη με πολλά προβλήματα», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, απαντώντας στον απερχόμενο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υλοποίησε ότι υποσχέθηκε προεκλογικά και μάλιστα με το παραπάνω.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, θέλοντας να κάνει αυτοκριτική όπως είπε, τόνισε πως  ό,τι είχε υποσχεθεί το έκανε, με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, να  απαντά ότι η διαφορά είναι το πώς βλέπει ο κάθε ένας την πόλη.

Ο Γιάννης Μώραλης, μίλησε για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και ο δήμος του Πειραιά, καθώς και τα πολλά έργα που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα και κάνουν δυσκολότερη τη καθημερινότητα των κατοίκων της. Στα έργα που έμειναν στάσιμα αναφέρθηκε και ο Θεόδωρος Δρίτσας.

Στη συνέχεια η συζήτηση μεταφέρθηκε στον Ολυμπιακό, με τον κ. Μώραλη, να ξεκαθαρίζει ότι εκείνος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να αποσυνδέσει από τη μάχη για τον δήμο, την ομάδα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι όποιος το κάνει και πιστεύει ότι ο κόσμος θα ψηφίσει βάση ομάδας, υποτιμά τον Πειραιώτη. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι είναι ευκαιρία να κάνουμε τον Πειραιά πρώτη δύναμη, αναπτύσσοντας όλες τις δυνατότητες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα