Γιάννης Ζουγανέλης για Δημήτρη Σταρόβα: Ελπίζω τάχιστα να ξαναείναι κοντά μας

Με έναν γιατρό που μίλησα μου είπε ότι πάει καλά και τα φάρμακα λειτουργούν, δήλωσε

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον φίλο του, Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες ημέρες.

Ο ηθοποιός και μουσικός δήλωσε ότι πάει καλύτερα η κατάσταση της υγείας του και πως ελπίζει ο Δημήτρης Σταρόβας να επιστρέψει γρήγορα στην καθημερινότητά του, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης σημείωσε: «Με έναν γιατρό που μίλησα μου είπε ότι πάει καλά και τα φάρμακα λειτουργούν, γιατί υπάρχουν άλλοι ασθενείς με εγκεφαλικά που τα φάρμακα δεν τους πιάνουν. Έγραψε σήμερα το όνομά του, έχει ένα θέμα με την ομιλία».

Και πρόσθεσε: «Οι γιατροί, να ξέρετε, καλά κάνουν και δεν λένε πράγματα για να ενθαρρύνουν. Λένε την αλήθεια. Ελπίζω, λοιπόν, τάχιστα να ξαναείναι κοντά μας. Πονάω πολύ, πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με ανθρώπους που φεύγουν, με ανθρώπους που ασθενούν και δεν ξέρω… είναι ένα θέμα αυτό. Μάλιστα, για όλους τους ανθρώπους και για όσους έχεις συνεργαστεί ακόμα περισσότερο».

Ο καλλιτέχνης, επίσης, είπε: «Εννοείται πως θα πάω να τον δω (σ.σ. τον Δημήτρη Σταρόβα), αλλά μου είπε η σύντροφός του η Άννα πως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Το καλό είναι να τον δω αφού βγει. Δεν φαίνεται ο Σταρόβας, αλλά είναι ευσυγκίνητο παιδί».

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου. Το πρωί της επομένης, η σύντροφός του, μίλησε στην ίδια εκπομπή για την κατάσταση της υγείας του μουσικού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Άννα Σταθάκη στην ίδια εκπομπή: «Ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα