Γιατί η Τζόαν Κόλινς δεν έπαιξε ποτέ την Κλεοπάτρα; (φωτο)

Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του CBS

Η τηλεοπτική Αλέξις Κάρινγκτον της σειράς-σταθερή αξία «Δυναστεία» ή αλλιώς η  διάσημη ηθοποιός Τζόαν Κόλινς μίλησε στην εκπομπή «Sunday Morning» του CBS και, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ένα μεγάλο στέλεχος της παραγωγής της έταξε τον ρόλο της «Κλεοπάτρας» στην ομώνυμη ταινία, με μία βασική… προϋπόθεση: να ήταν πρόθυμη να ανταποκριθεί στις «απαιτήσεις» του.

Βέβαια, όπως είναι γνωστό, η 85χρονη σήμερα ηθοποιός, δεν υποδύθηκε τον διάσημο ρόλο καθώς η απάντησή της στην ανήθικη πρότασή του ήταν: «Ωραία ιδέα. Είμαι εδώ με τον ατζέντη μου, Τζέι Κάντερ, ας μιλήσουμε μαζί του γι’ αυτό».

Ερωτηθείσα αν ανησυχούσε ή ακόμη και αν γνώριζε ότι η απόφασή της να αρνηθεί αυτή την πρόταση θα είχε πιθανές συνέπειες, η Τζόαν Κόλινς εξήγησε ότι ήταν απολύτως σταθερή στις αξίες της. «Ποτέ δεν θα έδινα το σώμα μου σε κάποιον γέρο για έναν ρόλο, ή ακόμη και σε κάποιον νέο άνδρα. Δεν θα το έκανα ποτέ, μα ποτέ αυτό», τόνισε.

Τελικά, την βασίλισσα της Αιγύπτου την υποδύθηκε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Και όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, έτσι και η Τζόαν Κόλινς είχε πολλούς ερωτικούς συντρόφους και πολλές μεγάλες αγάπες – παντρεύτηκε μάλιστα 5 φορές – μεταξύ των οποίων και ο Γουόρεν Μπίτι.

Ώστε έτσι έχουν τα πράγματα στο Χόλυγουντ…

Βέβαια κάτι υποψιαζόμασταν, αλλά τώρα διαλύθηκε κάθε αμφιβολία για την ύπαρξη του αντιθέτου σεναρίου!

Διαβάστε επίσης