Γιατί ο Ιβάν δεν άλλαξε το χορτάρι στην Τούμπα; Μήπως επειδή κοστίζει 500.000 ευρώ;

Αγρός, σου λέει, το γήπεδο της Τούμπας. Όπου να’ ναι, θα φυτρώσουν και μανιτάρια. Χωρίς πλάκα τώρα. Στην Τούμπα φύτρωσαν και μανιτάρια, παλιά, και θα σου πω το πότε.

Το αποχαιρετιστήριο ματς του Ζαγοράκη ήταν το 2007, Εθνική Ελλάδας – Εθνική Ισπανίας. Έρχονται οι Ισπανοί, το βλέπουν και ήθελαν να φύγουν. Κάνει κι ένα ρεπορτάζ η ισπανική τηλεόραση και παίρνει πλάνα από τα μανιτάρια. Ξεφτίλα.

Τι έγινε τώρα και το γήπεδο της Τούμπας ήταν για τα πανηγύρια; Το είπε ο γεωπόνος Παναγιώτης Αραμπάνος στο Metropolis της Θεσσαλονίκης. Όλες οι ομάδες έβαλαν θερμόφιλες ποικιλίες σου λέει ο αγκρικάλτσιουραλιστ και μόνο ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε.

Κι ο Άρης και τα Γιάννινα και ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και το «Καραϊσκάκης» έβαλαν αυτή τη φιλόθερμη πώς τη λένε την ποικιλία κι ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα την ψυχρόφιλη.

Και γιατί έχει ο ΠΑΟΚ την ψυχρόφιλη; Επειδή κάνει κρύο στη Θεσσαλονίκη τον χειμώνα; Στα Γιάννινα, ζέστη κάνει τον χειμώνα; Εκείνοι γιατί την άλλαξαν;

Όχι τίποτα άλλο, δηλαδή, αλλά για να βάλεις καινούργιο χλοοτάπητα, θέλει και καμιά πεντακοσάρα χιλιάρικα, δεν είναι τζάμπα. Τόσα είχε τσοντάρει ο Μαρινάκης πριν από καμιά πεντάρα χρόνια.

Τώρα, θα πεις, ο Ιβάν δεν έχει μια πεντακοσάρα να άλλαζε το χορτάρι; Στο Forbes είναι ο Ιβάν. Άπαξ και βρει πεντακόσια χιλιάρικα στον δρόμο, δεν σκύβει να τα πάρει, μήπως πάθει κανένα λουμπάγκο.

Κι είπε ακόμα ο Αραμπάνος ότι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα φτιάξει το χορτάρι.

Οι δηλώσεις του γεωπόνου

Για την κακή εικόνα που είχε ο αγωνιστικός χώρο στην Τούμπα: “Συμφωνώ πως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και υπάρχουν δυο σημαντικοί λόγου που συνέβη αυτό. Ο πρώτος αφορά το καλοκαίρι καθώς για πρώτη φορά οι θερμοκρασίες ήταν αρκετά υψηλές και ο δεύτερος αφορά κάποιες χρήσεις του χώρου που δημιούργησαν αυτήν την εικόνα“.

Για το πότε θα βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Τούμπας: “Ο σύμβουλος που επισκέφθηκε το γήπεδο είπε ότι θα βελτιωθεί για τον αγώνα με την ΑΕΚ κατά 80%. Γίνονται ενέργειες ήδη από το πρωί της Δευτέρας ώστε να γίνει το γήπεδο όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ“.

Για τα θέματα που αφορούν την σπορά των αγωνιστικών χώρων: “Φέτος, γίνεται η προσπάθεια να μπει στα γήπεδα μια θερμόφιλη ποικιλία. Έχει μπει σε Αγρίνιο, Γιάννενα, Άρη και Κρήτη. Δεν προλάβαμε στην Τούμπα. Το γήπεδο του Άρη είχε την ίδια ποικιλία με αυτή του ΠΑΟΚ.

Φέτος, τον Ιούλιο μπήκε ποικιλία στο «Βικελίδης» όπως είχε το Γ. Καραϊσκάκης και το γήπεδο στα Ιωάννινα. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει αλλαγή και στην Τούμπα. Και στο παιχνίδι με τη Ριέκα ήταν κακός ο χώρος“, δήλωσε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα