Γιατί ο Καρυπίδης ζήτησε «δημόσια συγγνώμη» από τον Γ.Γεραπετρίτη

Με την έναρξη της απολογιστικής συνέντευξης του Άρη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ,Θόδωρος Καρυπίδης θεώρησε σκόπιμο να ζητήσει «δημόσια συγγνώμη» από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη!

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου απέναντι στον κ. Γεραπετρίτη. Εφτασα στο σημείο να ξεφύγω κάποια στιγμή. Όμως κι εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, είχα ένα πρόβλημα για το οποίο δεν ευθύνομαι εγώ. Η κυβέρνηση προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα, ενδαφέρθηκε, αλλά δεν ήταν δικό της θέμα.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πληρώσουμε 1,2 εκατ. ευρώ για τα εγκλήματα που έχουν κάνει προηγούμενες διοικήσεις. Ξέρετε καλύτερα από μένα ποιοι φταίνε. Εκτός από αυτούς που ξέρετε, υπάρχουν κι άλλα πράγματα να τρελαίνεσαι. Είχε δεδουλευμένα για 60.000 ευρώ και να του έχουν βάλει 300.000 ευρώ όρο για πρόωρη λύση συμβολαίου. Όλοι εκβίαζαν, δεν δεχόταν κανείς να συνεργαστεί, εκτός από τον Ουμπίδες. Όλοι οι άλλοι εκβίαζαν» ε΄ίπε ο μεγαλομέτοχος του Άρη αναφερόμενος στις επαφές που είχε με τον υπουργό Επικρατείας για το ζήτημα με την απαγόρευση των μεταγραφών από την FIFA.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα