Γιατί ο Ζαχαριάδης ζητά απ’ τον λαό να δώσει δεύτερη τετραετία στον ΣΥΡΙΖΑ

Αισιόδοξος για τον τερματισμό των μνημονίων εμφανίστηκε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς τη Νέα Δημοκρατία ότι «η χώρα χρειάζεται στήριξη και όχι τρικλοποδιές».

«Βγάζουμε τη χώρα από την ιστορική περιδίνηση, φτάσαμε στο τέλος του τούνελ, με σημαντικές απώλειες και υποχωρήσεις, έχοντας χάσει πολλές μάχες, κερδίζουμε στο τέλος τον πόλεμο» δήλωσε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριάδη το τέλος των μνημονίων δε σημαίνει αυτόματα και το τέλος της κρίσης. Ωστόσο, έσπευσε να προσθέσει, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά πράγματα, καθώς «κάτι αρχίζει και αλλάζει στην Ελλάδα».

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε αποστάσεις από την παροχολογία, ξεκαθαρίζοντας ότι «εμείς δεν θέλουμε να μοιράσουμε λεφτά που δεν υπάρχουν, ούτε να δημιουργήσουμε χρέη υπονομεύοντας τις επόμενες γενιές».

Παράλληλα, ζήτησε από τον ελληνικό λαό να «χαρίσει» μία δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε «η χώρα να ανασυγκροτηθεί και να επανέλθει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα