Γιατί «παγώνει» η εκπομπή του Ρέμου στον Alpha

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α»

Κι ενώ όλα ήταν σχεδόν έτοιμα για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha η πολυαναμενόμενη εκπομπή με παρουσιαστή τον Αντώνη Ρέμο, όπως φαίνεται τα σχέδια ναυάγησαν στο… παρά ένα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α», ο τραγουδιστής είχε μάλιστα προσεγγίσει με δική του πρωτοβουλία σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως τη Μαρινέλλα, τον Πασχάλη Τερζή, τον Γιάννη Πάριο και τη Χαρούλα Αλεξίου, τους οποίους θα φιλοξενούσε στο στούντιο σε διαφορετικά επεισόδια, κάνοντας ένα αφιέρωμα στην καλλιτεχνική τους διαδρομή, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής το κοινό θα είχε την ευκαιρία να τους ακούσει να τραγουδούν παρέα με τον οικοδεσπότη.

Ωστόσο, το πολλά υποσχόμενο concept που αναμένετο να αποτελέσει την έκπληξη της φετινής σεζόν, δεν κατέστη εφικτό να υλοποιηθεί, καθώς οι εμπνευστές του υπολόγιζαν… χωρίς τον ξενοδόχο ή αλλιώς τις αλλαγές που επέφερε η επιχειρηματική σύμπραξη του Star με τον Alpha. Όπως αναφέρουν οι παραπάνω πηγές, ο μεγαλομέτοχος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ήταν εξαρχής απόλυτα σύμφωνος στο να δοθεί το «πράσινο φως» στο πρωτότυπο εγχείρημα, αλλά η πλευρά Βαρδινογιάννη στο Star δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της λόγω του αυξημένου κόστους που θα απαιτείτο για να βγει στον αέρα. Σημειώνεται ότι ο Αντ. Ρέμος ζητούσε δεύτερη υπερσύγχρονη κονσόλα ήχου και ζωντανή ορχήστρα στο πλατό, κάτι που τουλάχιστον σε αυτήν τη χρονική στιγμή δεν τίθεται καν προς συζήτηση λόγω περιορισμένου οικονομικού budget.

Ίσως το επόμενο χρονικό διάστημα να αποδειχθεί πιο πρόσφορο το έδαφος για το τηλεοπτικό ντεμπούτο του αγαπημένου τραγουδιστή ως παρουσιαστή. Όπως και να έχει, η «A» θα σας κρατά ενήμερους…

 

Διαβάστε επίσης