Γιατρός Γαλατασαράι: «Λανθασμένη η ερώτηση πότε θα παίξει ο Ελαμπντελαουί…»

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά τον τραυματισμό του την Πρωτοχρονιά.

Ο γιατρός της Γαλατασαράι Γενέρ Ιντσέ ενημέρωσε τους Τούρκους δημοσιογράφους για την πορεία της υγείας του ποδοσφαιριστή:

«Σήμερα (2/1) κάναμε μια προγραμματισμένη επέμβαση. Η προτεραιότητά μας είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή μας. Πότε θα παίξει; Αυτή είναι μια ερώτηση αβάσιμη και λανθασμένη. Είναι κάτι που θα συζητηθεί αργότερα. Η προτεραιότητά μας είναι να ανακτήσει την υγεία του. Έχει έγκαυμα δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, αλλά οι χειρουργοί υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί αργότερα. Αυτό που προέχει τώρα είναι η κατάσταση των ματιών».

Ο δε γιατρός Βεντάτ Καγιά που επίσης είναι από την πρώτη στιγμή πάνω από τον Ελαμπντελαουί, δήλωσε: «Αφού αξιολογήσαμε την κατάστασή του, κάναμε μια πρώτη επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 04.00 την Πρωτοχρονιά. Υπάρχει βελτίωση στο δεξί μάτι. Μπορώ να πω ότι όλα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Μετά από αυτό, θέλουμε να δούμε την κατάστασή του την Κυριακή το πρωί και να συνεχίσουμε την ιατρική του θεραπεία. Η όραση επηρεάζεται από κάθε τραύμα. Κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να το διορθώσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Το δεξί του μάτι είναι σε κάπως χειρότερη κατάσταση σε σχέση με το αριστερό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα