Γίνεται λόγος για επανασύνδεση!

Τρεις μήνες μετά το τελευταίο δημοσίευμα που ήθελε το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά, οι νέες φωτογραφίες που δείχνουν τον Ρόμπερτ Πάτινσον έξω από το σπίτι της Κρίστεν Στιούαρτ βάζουν φωτιά στις φήμες περί επανασύνδεσης.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον 27χρονο ηθοποιό έξω από το σπίτι της Στιούαρτ στη Νέα Υόρκη ενώ, όπως αναφέρει ο φωτογράφος «Έμοιαζε να είναι αγχωμένος». Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι προσπάθησε αρκετά ώστε να μην τον δει κανείς. Τον τελευταίο καιρό η 23χρονη ηθοποιός είναι απασχολημένη γυρίζοντας τη νέα της ταινία. Από την άλλη, ο Ρόμπερτ Πάτινσον χρεώθηκε μια σχέση με την εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ, Ρίλεϊ Κίου, με την οποία εθεάθη να περνάει αρκετά βράδια μαζί.

Πάτινσον και Στιούαρτ ήταν μαζί για δύο περίπου χρόνια μέχρι το σκάνδαλο απιστίας της Στιούαρτ με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», Ρούπερτ Σάντερς. Έκτοτε, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και το τελευταίο διάστημα ήταν και πάλι χώρια -τον Μάιο ο Πάτινσον μάζεψε τα πράγματά του από το σπίτι της Στιούαρτ.

 

Δείτε τις φωτογραφίες του Πάτινσον έξω από το σπίτι της Στιούαρτ:

 

Διαβάστε επίσης