Γιώργος Αγγελόπουλος: το «όχι» στην πρόταση του Λαζόπουλου

Μετά την απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να δοκιμάσει την υποκριτική και να τον δούμε στην πετυχημένη σειρά του Alpha, Τατουάζ, φαίνεται πως κάποιοι θέλησαν να τον δουν και στο θέατρο.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Σοφία Αλατζά στην εκπομπή «Όλα Καλά» ο Ντάνος δέχτηκε πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο, την οποία και αρνήθηκε. Συγκεκριμένα, ο Λαζόπουλος είχε ως αρχική ιδέα, να ενσαρκώσει τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» ο νικητής του περσινού SurvivorΠαρόλα αυτά, ο Ντάνος δεν ένιωθε έτοιμος γι’ αυτό το βήμα κι έτσι απάντησε αρνητικά.

«Θα ακουστεί για πρώτη φορά αυτό που θα πούμε εδώ στην εκπομπή. Η πρώτη σκέψη του Λάκη Λαζόπουλου για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώτη σκέψη, λοιπόν, του Λάκη Λαζόπουλου να πρωταγωνιστήσει ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Επικοινώνησε μαζί του, του έγινε η πρόταση, του είπε ότι τον θέλει για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε γιατί δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης