Γιώργος Παπαπαύλου: «Διάσημος σκηνοθέτης έβαλε βίαια το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου»

Η σοκαριστική καταγγελία του γνωστού ηθοποιού που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν από χρόνια από διάσημο σκηνοθέτη μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου. Καταγγελία που γίνεται με φόντο την σωρεία καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο

Μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο ηθοποιός μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι του. «Η δική μου ιστορία πάει λίγα χρόνια πίσω όταν έδωσα πτυχιακές εξετάσεις στη δραματική σχολή. Κάποιος από την επιτροπή, διορισμένος από το κράτος και το υπουργείο Πολιτισμού, ζήτησε το τηλέφωνο μου μετά τις εξετάσεις με το πρόσχημα ενός ρόλου. Πήγα στο σπίτι του. Εκεί άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για τον ρόλο, αλλά στη συνέχεια άρχισε η κουβέντα να στρέφεται σε άλλου είδους κουβέντες που δεν με ενδιέφεραν καθόλου», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, Γιώργος Παπαπαύλου.

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Γιώργου Παπαπαύλου

«Κάποια στιγμή, όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάπου αλλού πάει και κάτι άλλο συμβαίνει, έκανε μια κίνηση βίαιη προς το μέρος μου. Έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου. Φορούσα τότε μια βερμούδα μέχρι το γόνατο και έβαλε το χέρι του από κάτω από το μπατζάκι. Σοκαρίστηκα, τραβήχτηκα, χαζογέλασα» πρόσθεσε. «Πάγωσα, δεν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί», τόνισε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα