Γιώργος Πατούλης: «Δίνουμε αγώνα για τα κρεβάτια στις ΜΕΘ και δεν θα σχολιάσω τα προσωπικά μας»

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πρόκειται να πάρει διαζύγιο από τη συζυγό του Μαρίνα Πατούλη. Η τελευταία προέβη σε δηλώσεις για το γεγονός, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί χθες και στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Πατούλης που μετράει 35 χρόνια κοινής ζωής με την σύζυγό του, έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην τοποθετηθεί δημόσια για το φλέγον ζήτημα. Ωστόσο, η Αντελίνα Βαρθακούρη επικοινώνησε μαζί του και εκείνος αρκέστηκε να αναφέρει ότι πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα και δεν θέλει να σχολιάσει κάτι.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Αττικής είπε: «Όλο το βράδυ κάνουμε αγώνα για τα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για όλο αυτό που ζούμε στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό και δίνω τον αγώνα μου. Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας, είναι προσωπικά και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τίποτα».

Η Μαρίνα Πατούλη είχε πει για το θέμα:

«Με λυπούν τα δημοσιεύματα που διάβασα. Θαρρώ ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας. Επειδή πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και αυθεντική στα όσα έχω μοιραστεί με το κοινό για την προσωπική μου πορεία με τον Γιώργο, θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου. Είμαι εδώ, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου ως φιλόλογος. Δεν θα είμαι ποτέ λιποτάκτης ζωής και δεν θα αναιρέσω τη στήριξη στον σύζυγό μου, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει τη δική του τοποθέτηση. Η εξουσία, η αλαζονεία και η έπαρση αλλοτριώνουν τους ανθρώπους.

Εγώ, λοιπόν, θέλω να παροτρύνω όλες τις γυναίκες να αγωνίζονται για τον γάμο τους, να μένουν πιστές στα πιστεύω τους και να είναι στυλοβάτες για όσες αξίες και αρχές έχουν θέσει με τον άντρα τους σε κάποιες πολύ δύσκολες περιόδους ζωής, όπως οι σημερινές που όλοι βιώνουμε. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως σύζυγος μένω δίπλα στον Γιώργο, άσχετα αν αυτός έχει επιλέξει άλλους δρόμους. Αναιρώ κάθε φήμη που μιλάει για διαζύγιο, δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ ουδέποτε ήθελα διαζύγιο», πρόσθεσε η ίδια.

«Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βιώνω μία διάψευση και ένα βαθύτατο πένθος. Όλες οι οικογένειες περνούν κρίσεις έτσι και εμείς τώρα περνάμε την κρίση μας», κατέληξε.

Η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σήμερα βρίσκεται στο σπίτι της και το παιδί της και μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Η ίδια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο,

«Είναι ένα πρόβλημα υγείας που εντοπίστηκε πέρσι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι καρδιακή ανεπάρκεια. Γύρισα στο σπίτι με δική μου ευθύνη για να μην είναι μόνο του το παιδί μου και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Περνάω το Γολγοθά μου με το θέμα της υγείας και του οικογενειακού μου θέματος», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα