Γιορτές στο σπίτι του θα κάνει ο Ριχάρδος, αποφυλακίζεται με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου

Ελεύθερος με βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών θα αφεθεί ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς και οι υπόλοιποι 7 κατηγορούμενοι για την υπόθεση του χρυσού.

Την ελευθερία στον Ριχάρδο Μυλωνά και τους υπόλοιπους επτά προφυλακισμένους κατηγορούμενους για λαθρεμπορία στην  υπόθεση χρυσού δίνει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου συντάχθηκαν  και έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι για προφυλάκιση μετά την κατάρρευση του κατηγορητηρίου που αφορούσε το βασικό αδίκημα της λαθρεμπορίας.Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε ο ενεχυροδανειστής και ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος, τουρκικής υπηκοότητας, να καταβάλουν ο καθένας εγγυοδοσία ύψους 200.000 ευρώ. Παράλληλα, τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Για τους υπόλοιπους έξι κατηγορούμενους ορίστηκαν περιοριστικοί όροι, χωρίς εγγύηση.

Όπως είπαν οι δικηγόροι, ο Ριχάρδος και οι άλλοι επτά που κατηγορούνται θα εξέλθουν το πιθανότερο αύριο από τα σωφρονιστικά καταστήματα που κρατούνται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα