Γκάρι Νέβιλ: «Να λύσει το συμβόλαιο του Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ»

Απόλυτος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να λύσει άμεσα το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά και από τις δηλώσεις που έκανε εμφανίστηκε ο Γκάρι Νέβιλ.

Ο παλαίμαχος άσος υποστήριξε πως συμφωνεί σε ορισμένα από τα πράγματα που είπε ο Πορτογάλος, αλλά ουσιαστικά στο φινάλε τον χαρακτήρισε ανώριμο για το γεγονός πως βγήκε και τα είπε όλα αυτά δημόσια.

«Δεν θα έκανε αυτή τη συνέντευξη αν ήθελε μια επιστροφή. Ήξερε ότι θα υπήρχαν τέτοιοι τίτλοι στα Μέσα και θα ήταν το τέλος της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε αρχικά.

«Αναρωτιέμαι τι κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί η πραγματικότητα είναι ότι ξέρει ότι πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο. Αλλιώς δημιουργεί ένα δεδικασμένο ώστε οποιοσδήποτε παίκτης να μπορεί να τους επικρίνει στο μέλλον. Συμφωνώ με μερικά από τα πράγματα που έχει πει ο Κριστιάνο, και πολλοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συμφωνήσουν με πολλά από αυτά, αλλά η πραγματικότητα είναι αν είσαι υπάλληλος σε μια επιχείρηση και λες αυτά τα πράγματα, τότε πρέπει να τερματιστεί η απασχόλησή σου. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να το κάνει αυτό τις επόμενες μέρες», συνέχισε.

«Το φινάλε δεν χρειάζεται να συμβαίνει με αυτόν τον τρόπο, εφόσον και οι δύο πλευρές είναι προληπτικές και ώριμες», κατέληξε o Γκάρι Νέβιλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα