Γκαρσία:«Εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα». Μαρτίνς:«Είμαστε οι καλύτεροι»

Δεν έχει περάσει καιρός από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και γίνεται (αύριο 27/1) το παιχνίδι των δύο ομάδων για τον δεύτερο γύρο.

Τότε που ο Πάμπλο Γκαρσία βγήκε και είπε:  «…Πάντα όταν δεν κερδίζεις θέλεις το κάτι παραπάνω, γιατί νομίζω ότι πάλι κάποιες μικρολεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Ωστόσο, είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα τα παλικάρια, έχουν βελτιωθεί αρκετά. Εμείς οι ίδιοι φταίμε που υπάρχει η παρούσα βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό, γιατί σήμερα δείξαμε ότι οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά…»

Μ άλλα λόγια ο Ουρουγουανός είχε ισχυριστεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι πρώτος και άφησε να εννοηθεί ότι δεν το αξίζει.

Ο Μαρτίνς είχε απαντήσει στον Γκαρσία μετά από μερικές μέρες, λέγοντας …οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς, τις περισσότερες νίκες, τα περισσότερα γκολ και το μικρότερο παθητικό, ενώ η διαφορά τερμάτων μας είναι μεγάλη. Δείχνουμε μεγάλη σταθερότητα πρωταθλητή και όλα δείχνουν ότι έχουμε τη μεγαλύτερη σταθερότητα σε αποτελέσματα και απόδοση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε πρώτοι με την αξία μας, είμαστε οι καλύτεροι και αυτό το αποδεικνύουν οι αριθμοί».

Η αυριανή θα είναι η πρώτη σύγκρουσή τους μετά την αντιπαράθεσή τους στην Τούμπα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα