Γκαρσία: Κνετ, Λισγάρα, Παπαπέτρου και κορωνοϊός για πάρτη του…

Ευγενικές προσφορές των παραπάνω δίνουν τα 3 στα 3 παιγνίδια του "μαύρου δικέφαλου"

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε άλλον αέρα με τον Γκαρσία. Και δώσε πόνο, που λέει ο μικρός Γιώργος Σαββίδης, ο instaGiorgis, όπως τον έχουμε βαφτίσει εδώ. Έχει τρία στα τρία ο Πάμπλο.

Για να δούμε, μάστορα, πως προέκυψε αυτό το τρία στα τρία. Για να μην παραμυθιάζεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ, δηλαδή και τρέφει αυταπάτες.

Στο ματς στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν μία ευγενική προσφορά του Κνετ, που αντί να πιάσει τη γωνία του, άφησε μία τρύπα ια να περάσει η μπάλα στο φάουλ του Νινούα.

Στο ματς με την Αϊντχόβεν οι Ολλανδοί κατέβηκαν με 12 απόντες λόγω κορωνοϊού. Κι ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τα παιδαρέλια.

Στο ματς με τον Απόλλωνα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δυο πέναλτι. Το πρώτο και το πιο καθοριστικό, ήταν αυτό του Λισγάρα επάνω στον Σβιντέρσκι. Ένα πέναλτι άνευ λόγου κι αιτίας από τον γίγα Λισγάρα.

Η μπάλα είχε φύγει από το πόδι του Πολωνού, δεν κινδύνευε η εστία κι ο Χριστάρας ο Λισγάρας από τον Πειραιά, του πάτησε το πόδι. Πεναλτάρα ήτανε. Απλά ο Χριστάρας στάθηκε πολύ άτυχος. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο.

Η ουσία ποια είναι; Ότι ο ΠΑΟΚ πήρε έτοιμο πέναλτι. Του κουτιού και το έκανε γκολ, σ’ ένα ματς, όπου κι ο ίδιος ο Σαββιδοιτέχνης κόλακας έγραψε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά.

Αυτά, για να μην τρελαίνονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι κανονικοί κι όχι οι οπαδοί του κάθε κόλακα.

Μπορεί ο Γκαρσία να τον κάνει μεγάλο και τρανό τον ΠΑΟΚ. Και μακάρι. Να υπάρχει ανταγωνισμός, καλό κάνει. Αλλά όχι και να βαφτίσουνε το ψάρι, κρέας οι Σαββιδοτέχνες.

Όσο για το δεύτερο πέναλτι, ήταν μία ευγενική προσφορά του Παπαπέτρου. Κολλημένο το χέρι του Μπρούσιτς, φρρρτ ο Τάσος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα