Γκαζάκια στο σπίτι του Ζαγοράκη, bullying στα παιδιά του!

Φοβερά πράγμα είπε ο Ζαγοράκης στον Γεραπετρίτη, όταν του ανακοίνωνε ότι φεύγει απο πρόεδρος της ΕΠΟ. Προχώρησε σε αποκαλύψεις που σοκάρουν. Ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας ανακοίνωσε την απόφαση του στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και στον Γιώργο Γεραπετρίτη, τονίζοντας πως αναγκάστηκε να παραιτηθεί, προχωρώντας σε αποκαλύψεις που σοκάρουν, λέγοντας χαρακτηριστικά στον υπουργό Επικρατείας πως «δεν πάει άλλο».

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η LiveSport, ο Ζαγοράκης μοιράστηκε προτού παραιτηθεί και απίστευτες καταστάσεις που βίωνε και που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση. Ειδικότερα ο Ζαγοράκης προχώρησε σε αποκαλύψεις που σοκάρουν, καθώς τόνισε πως άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια στο σπίτι του, που βρίσκεται σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρεται ότι ασκήθηκε bullying στα παιδιά του!

«Περνάω δύσκολες στιγμές, δεν μπορώ άλλο, ζητάω την κατανόησή σας, θέλω να με καταλάβετε», είπε στους ανθρώπους του ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ στη συνέχεια παραιτήθηκε αποχωρώντας από την Ομοσπονδία και ενημερώνοντας την κυβέρνηση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα