Γκαζώνει η ΑΕΚ με GAZPROM;

SPORTS ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μπορεί αγωνιστικά η ΑΕΚ να βρίσκεται στα κάτω της και οι «κιτρινόμαυροι» να είναι «σκασμένοι». Αλλά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα η διάθεσή τους μάλλον θ’ αλλάξει άρδην.

«Πίσω από την κουρτίνα» γίνονται κινήσεις που αναμένεται να εξασφαλίσουν στην «Ένωση» ένα πλουσιοπάροχο μέλλον. Και να της αλλάξουν επίπεδο. Μ’ επίκεντρο την υπό ανέγερση «Αγιά Σοφιά».

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με 6-7 εταιρείες για τη χορηγική εμπλοκή τους, σε διάφορα (μικρότερα και μεγαλύτερα) επίπεδα. Το κορυφαίο αυτών είναι η ονοματοδοσία του γηπέδου.

Για το θέμα αυτό η πλευρά της ΑΕΚ μιλάει με τρεις εταιρείες, αλλά η μια από αυτές φέρεται να είναι… μια ανάσα από το να «κόψει την κορδέλα» στον τερματισμό, πρώτη.

Είναι ο κολοσσός που λέγεται GAZPROM. Σύμφωνα με «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», οι δύο πλευρές πλησιάζουν να «δώσουν τα χέρια».

Και η πολυεθνική εταιρεία –που έχει ενεργότατη συμμετοχή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο– να γίνει εν Ελλάδι συμπαίκτης της ΑΕΚ. Η οποία θα δει να εισρέουν στα ταμεία της ρωσικά κεφάλαια, μέσω του γηπέδου. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση…

Διαβάστε επίσης