Γκερέρο: «Όλα είναι ψέμματα, έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα σενάρια αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό, την επιστροφή των Γκιγιέρμε και Κώστα Φόρτουνη και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Ισπανός φορ είπε:

Για τις φήμες γύρω από το πρόσωπό του:

«Είναι γεγονός πως διάβασα πολλά γύρω από το άτομο μου, σχετικά με μία πιθανή μεταγραφή και αποχώρηση από τον Ολυμπιακό. Έχω να πω πως όλα αυτά είναι ψέματα. Δεν γνωρίζω από που προέρχονται αυτές οι ειδήσεις.
Δεν έχω συζητήσει με τον Ολυμπιακό γι’ αυτό το θέμα. Απ’ όσο γνωρίζω όλες οι πλευρές είναι χαρούμενες. Και εγώ και ο Ολυμπιακός. Έχω συμβόλαιο, παίζω, σκόραρα και η ομάδα πηγαίνει καλά. Οπότε όλα είναι ψέματα».

Για την νίκη με την Καλαμάτα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό για όλους εμάς που δεν παίζουμε πολύ και δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κατάφερα να σκοράρω ξανά και να βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου».

Για τους Φορτούνη και Γκιγιέρμε:

«Η επιστροφή του Φορτούνη μας δίνει χαρά γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την επιστροφή του Γκιγιέρμε. Είναι δύο παίκτες που μας βοηθούν πολύ: ο καθένας με τον τρόπο του. Είναι δείγμα της πολύ καλής ομάδας που διαθέτουμε και του ποιοτικού μας ρόστερ».

Για το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος:

«Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Τρία χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για να το καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης