Γκονσάλο Ιγκουαΐν: «Με τα λεφτά δεν αγοράζεις φίλους»

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν απομυθοποίησε τη ζωή του ποδοσφαιριστή. Ο 31χρονος Αργεντινός φορ της Τσέλσι σε συνέντευξη στο “ESPN” εξομολογήθηκε τη φοβία του να περπατήσει δημόσια στο δρόμο, λόγω της κριτικής που του ασκήθηκε για τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

“Μετάνιωσα που δεν βγήκα στο δρόμο από φόβο για ό,τι θα μου έλεγαν. Υπάρχει κόσμος που κάνει τόσα άσχημα πράγματα και κυκλοφορεί χωρίς ντροπή. Εμείς που δεν σκοτώσαμε κάποιον, που το μόνο που κάνουμε είναι να παίζουμε, δεν μπορούμε να βγούμε;”, υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απλές οικογενειακές στιγμές που στερήθηκε.

“Όλοι λένε με τα λεφτά που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές, δεν έχουν πρόβλημα. Αλλά, δεν μπορείς ν’ αγοράσεις φίλους. Είναι 14 χρόνια που γιορτάζω γενέθλια και Χριστούγεννα μακριά από τους δικούς μου. Θέλω να δω τη μαμά μου και πρέπει να ταξιδέψω 15 ώρες με το αεροπλάνο.

Βεβαίως και μπορώ να πληρώσω το εισιτήριο, αλλά δεν έχω ούτε δέκα λεπτά χρόνο στη διάθεσή μου. Ο κόσμος μας κρίνει μόνο εάν βάζουμε γκολ, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Αλλά, έχω μάθει να το αντιμετωπίζω.

Είμαι σε μια φάση της ζωής μου, στην οποία δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να με πονέσει. Έπαιξα στα καλύτερα πρωταθλήματα, τις καλύτερες ομάδες, τρία Μουντιάλ, Κόπα Αμέρικα. Όταν ήμουν πέντε χρονών δεν φανταζόμουν ούτε το 10% από αυτά, κι όμως τα πέτυχα”, υποστήριξε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Διαβάστε επίσης